Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Vare: EX18000304

Elektrisk høstmaskine - 39 cm i diameter - sæt med bordvægt og vakuumpakker med ruller

5.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
3+
5%
5.129,05 kr.
5+
10%
4.859,10 kr.
10+
15%
4.589,15 kr.
Ikke på lager
Laveste pris garanteret
hillvert
Hovedfunktioner
  • Omfangsrigt høstsæt med høsttrimmer, bordvægt, vakuumpakker og 4 ruller vakuumfolie
  • Tyske mærkevarer fra Royal Catering, Steinberg og hillvert
  • 2 års reklamationsret på alle apparater i sættet
  • Servicepartner i hele europa
  • Skånende forarbejdning, vejning og vakuumpakning af din høst.
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vægt
0 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Forsendelsesvægt
0 kg

Leveret følger

  • Drejearme med gummifingre
  • Pose til blade
  • Pose til knopper
  • Monteringstilbehør
  • Brugsanvisning
  • Brugsanvisning
  • 4 ruller (600 x 15 cm, 600 x 20 cm, 600 x 25 cm, 600 x 30 cm)
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Elektrisk høstmaskine - 39 cm i diameter - sæt med bordvægt og vakuumpakker med ruller

Høsten er i hus! Med dette udstyr kan du effektivt høste og opbygge et forråd. Sættet er lavet til at skille blade og blomster fra hinanden. Dertil skal du benytte høsttrimmeren HT-HOWSON-18SE fra Hillvert. Til lagring og opbevaring kan du med den digitale bordvægt fra Steinberg veje og opdele de høstede blade eller skud i præcise positioner. Med vakuumpakkeren fra Royal Catering kan disse portioner pakkes pladssparende og samtidigt holdes friske. For at sikre at du kan komme i gang med høsten med det samme, følger der vakuumruller med i leveringen.
Royal Catering, Steinberg og hillvert er tre tyske firmaer som bygger på den samme ide – bedste kvalitet til de laveste priser. Produkterne er udviklet til professionelt brug og bringes først på markedet efter en streng kvalitetskontrol.
Under udviklingen af høsttrimmeren fra hillvert satte et hold af designere, ingeniører og en fokusgruppe sig sammen for at udviklet den ideelle maskine som kan leve op til selv de strengeste kvalitetskrav. Resultatet af dette måneder lange udviklingsarbejde er den elektriske høstemaskine HT-HOWSON-18SE som vil overbevise dig med sine optimerede funktioner.
Den stærke vedligeholdelsesfrie 130 watt motor muliggør en hurtig forarbejdning af plantedelene. Åbningen med en diameter på 39 cm (16 tommer) lader dig trimme store mængder på en gang. Således kan du beskære grene, stilke og planter eller skille frugter og blade fra hinanden på kort tid.
Du kan vælge mellem tre hastigheder fra 1.000 til 1.500 omdrejninger pr. minut. Hastigheden indstilles på drejeknappen. Omdrejningshastigheden kan derved tilpasses de forskellige plante- eller urtetyper. Niveau 1 er velegnet til blomster der kræver en skånsom behandling. Trin 3 med 1.500 omdr./min. er god til findeling af kviste. Seks roterende arme med 21 gummiarme med slip-let-belægning forarbejder planterne effektivt. Risten har ligeledes en slip-let-belægning for at undgå unødig skade på planterne.
Denne trimmer er udstyret med tre lige rotorknive i rustfrit stål som pålideligt klarer opgaver som: Hakke planter, give præcise snit uden at skade de enkelte plantedele, skille blomster, knopper og skud fra grenene. For at opnå perfekte resultater kan du indstille klingernes højde mellem 5 og 15 mm. Klingerne er fremstillet i et holdbart materiale og kan vaskes i opvaskemaskinen.
Til at opsamle de forarbejdede planter er maskinen udstyret med to aftagelige poser i forskellig størrelse. Poserne er fremstillet af netstof. Poserne kan fæstnes sikkert til apparatet således at ingen blade eller frugter ryger ved siden af. Når arbejdet er færdigt, er poserne nemme og hurtige at gøre rent og pakke væk. Bordvægten SBS-TW-500/10G fra Steinberg BASIC vejer varer op til 500 g hurtigt og pålideligt med en nøjagtighed på 0,01 g. Et baggrundsbelyst LCD-display garanterer at du kan aflæse målingerne præcist, selv under dårlige lysforhold. Vægten bliver brugt i et væld af funktioner blandt andet til at veje breve, ingredienser, smykker eller mønter og naturligvis også til at veje, blade, knopper, skud eller frø.
Vægten har en vejeplade på 13 x 9,8 cm og finder, takket være sin kompakte form, en plads overalt. Vejepladen er fremstillet i rustfrit stål, et materiale som udmærker sig med sin lange holdbarhed og lette rengøring. Vægten drives af to AAA-batterier med en levetid på op til 26 timer. Derudover forlænges batteriets levetid af den automatiske sluk-funktion som afbryder vægten, når den ikke har været i brug i et minut. Vægten kan på UNIT-tasten skifte mellem seks forskellige vægtenheder – gram (g), kilo (kg), pund (lb), ounce (oz), karat (ct), og teraliter (tl). Med TARA-funktionen kan du veje varernes nettovægt og den smarte PCS-funktion lader dig præcist optælle genstande i portioner på 25, 50, 75 eller 100 stk.
På LCD-displayet bliver du informeret hvis det vejede overstiger vægtens maksimale kapacitet, og hvis batterierne er ved at være tomme. Bordvægten SBS-TW-500/10G leveres kalibreret så du kan komme i gang med arbejdet med det sammen. Med i leveringen følger et beskyttelseshylster til vægten. Vakuumpakkerens kabinet er fremstillet i ABS og sikrer således at apparatet lever op til de højeste hygiejniske standarter. Vakuumpakkeren RCVG-32P fra Royal Catering suger luften komplet ud af den pose som varerne er blevet placeret i. Lukkemekanismen sikrer at posen ikke beskadiges.

Karaktergivninger og anmeldelser

Sorter efter :

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor ikke bare købe en billigere trimmer?

Hos expondo får du 2 års reklamationsret. Derudover er vores apparater sikre og pålidelige så du kan koncentrer dig om dit havearbejde.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter