Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Vare: EX20040237

|

Model: PHY-BM-1

Brugt Hjerne-model

Tilbud
Brugt
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.
319,00 kr. 379,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
3+
5%
303,05 kr.
5+
10%
287,10 kr.
10+
15%
271,15 kr.
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. fredag 13. september
Laveste pris garanteret
physa
Hovedfunktioner
  • Hjerne-model i 9 dele i størrelsesforhold 1:1
  • uundværlig i en lægepraksis
  • ideel i studiet af hjernens anatomi
  • nøjagtig gengivelse af den menneskelige hjerne
  • detaljeret 3D-model
  • enkel at samle
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Materiale
syntetisk materiale
Farve
farvet
Sokkel
Ja
Mål (LxBxH)
61.7 x 52.8 x 48.4 cm
Vægt
30.2 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
21.1 x 18.5 x 15.2 cm
Forsendelsesvægt
1.25 kg

Leveret følger

  • Hjerne-model PHY-BM-1 i 9 dele
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Hjerne-model PHY-BM-1

Hjerne-model PHY-BM-1 fra Physa er en tredimensionel, anatomisk model af den menneskelige hjerne i størrelsesforholdet 1:1. Modellen viser de ydre karakteristika ved hjernestammen, lillehjernen, hjernehalvdelene såvel som den arterielle forsyning, anskueliggjort i 9 adskillelige dele. Den kunstige model kan anvendes til formidlings- og undervisningsformål og er ideel til f.eks. sygehus, lægepraksis, skole og universitet.
Den livagtige hjerne-model er udført i størrelsesforholdet 1:1 og giver mulighed for at studere hjernen i 9 forskellige lag. Takket være den realistiske målestok er hjernemodellen velegnet til illustration og vidensformidling, til forelæsninger såvel som i en lægepraksis.
Med hjælp fra denne livagtige menneskelige hjerne kan samtlige hjernens funktioner anskueliggøres, hvilket er uundværligt i en lægepraksis og i studiet af hjernens anatomi. Modellen viser hjernens ydre anatomiske struktur. Patienten kan hermed nemmere forstå lægens forklaringer. Sygdomme og komplicerede hjernefunktioner kan forklares overskueligt med denne anatomiske model.
Med denne model får du en naturtro gengivelse af den menneskelige hjerne. Samtlige hjernestrukturer er synlige, såvel som de enkelte hjernecentre i detaljer. Både storhjernen, mellemhjernen (diencephalon), lillehjernen (cerebellum), midthjernen (mesencephalon) og hjernestammen er tydeligt gengivet.
Denne imponerende og naturtro 3D-model af hjernen er et uundværligt tilbehør på medicinstudiet. Hver del af den menneskelige hjerne er realistisk gengivet.
Modellen i 9 lag består af specialfremstillet plast. Farverne på hjernemodellen er af højeste kvalitet. Hjernen er enkel at samle og sætte op. Da de forskellige dele af hjernen er formet, så de passer ind i hinanden, er det simpelt at opbygge hjernen på kun et øjeblik.
Der medfølger en solid sokkel hvorpå denne 3D-model kan stilles. Soklen er kvadratisk og måler 195 x 195 mm. Herpå kan den anatomiske model af hjernen stå sikkert og stabilt når den skal præsenteres.

Karaktergivninger og anmeldelser

Sorter efter :

Ofte stillede spørgsmål

Er det svært at samle denne hjernemodel?

Takket være den enkelte konstruktion tager det kun et øjeblik at adskille og samle denne model af hjernen.

Hvorledes rengøre denne anatomiske model af hjernen?

For at befri hjernemodellen for støv og urenheder anvendes bedst en fugtig klud eller svamp, evt. tilsat lidt opvaskemiddel.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter