Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Vare: EX10430000

|

Model: ROBOCUT R 9000

Shawarma-kniv - 8500 omdr./min.

Tilbud
8.099,00 kr. 8.899,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud Prisen er inkl. 25% moms.

Laveste pris seneste 30 dage inden nedsættelsen: 8.899,00 kr.

stk.
Rabat
Pr. stk.
3+
5%
7.694,05 kr.
5+
10%
7.289,10 kr.
10+
15%
6.884,15 kr.
Snart på lager igen
Laveste pris garanteret
Hovedfunktioner
  • Leveres inkl. knivblad. Skæretykkelsen kan indstilles fra 0 - 10 mm
  • Effektiv og sikker kebabkniv. Knivbladet roterer med 8500 omdr./min. og har en beskyttelsesafdækning
  • Nem rengøring
  • Ergonomisk greb der ligger godt i hånden
  • Solide materialer af rustfrit stål og plast
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

CYBER WEEK SLUTTER OM

0
dage
:
0
timer
:
0
min.
:
0
sek.

Lignende kategorier

Tekniske detaljer

Farve
sort
Ydelse [W]
250
Hastighed, klinge [omdr./min.]
8500
Mål (LxBxH)
19 x 17 x 12.5 cm
Vægt
1 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
42 x 28 x 13 cm
Forsendelsesvægt
4.9 kg

Leveret følger

  • Shawarma-kniv
  • Adapter med strømkabel
  • Glat knivblad
  • Slibesten
  • Fedt
  • Beskyttelsesafdækning
  • Nøgle
  • Stift til at skrue kniven af
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Elektrisk dönerkniv med 8500 omdr./min.

Uanset om du skal skære hønsekød, lammekød eller oksekød, er shawarma-kniv ROBOCUT R 9000 fra POTIS det perfekte køkkenredskab til din vertikalgrill. Med den elektriske shawarma-kniv kan du skære helt præcise skiver af grillspyddet i din restaurant eller grillbar.

Professionelt udstyr til grillbar

Skæretykkelsen kan efter behov indstilles fra 0 - 10 mm. Shawarma-kniven er af sikkerhedsgrunde udstyret med en særlig beskyttelsesafskærmning. Med en hastighed på 8500 omdrejninger i minuttet kan du hurtigt og præcist skære grillmaden fra spyddet.
Denne kebabkniv har et ergonomisk greb og ligger godt i hånden. Den leveres inkl. knivblad til forskellig slags grillkød. Knivbladet måler 80 mm i diameter. Shawarma-kniven er af sikkerhedsgrunde udstyret med en særlig beskyttelsesafskærmning.
Opvasken af kniven er legende let så man kan leve op til restaurationsbranchens hygiejnekrav. Stik knivens hoved ned i en opvaskebalje med varmt vand og sulfo. Tryk på knappen og lad den køre i ca. 30 sek. Gentag derefter processen med koldt vand uden sulfo. Så er kniven vasket op.

Karaktergivninger og anmeldelser

Sorter efter :
Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter