Dette Bain Marie-vandbad med bord fra Royal Catering er beregnet til at holde forskellige madretter på den rigtige serveringstemperatur over et længere tidsrum. I de 2 gastrobakker GN 1/1 med låg kan du servere forskellige retter samtidig, f.eks. kød, fisk, grøntsager, ris, kartofler eller sovs. Denne buffetvarmer er ideel til professionel brug i restaurationsbranchen og kan anvendes på restauranter, hoteller, kantiner, tag selv-borde, grillbarer, cafeteriaer, plejehjem og sygehuse.
Kraftig madvarmer fra Royal Caterings restaurantudstyr
Madvarmeren har en stor volumen på 52 l til at holde madretter varme. Med en Bain Marie kan du spare tid, ikke mindst når du skal forberede et stort arrangement på hotel, restaurant og i kantine. Det kraftige varmeelement på 1265 W opvarmer hurtigt vandet til den ønskede temperatur. Temperaturen reguleres separat på de to drejeknapper fra 30 - 85 °C. Vandbadet gør at madretterne ikke brænder på. En afløbshane gør madvarmeren nemmere at betjene.
Dette vandbads gennemtænkte design og det robuste kabinet gør det til et pålideligt produkt med et minimum af vedligeholdelse. Apparatet er konstrueret af robust rustfrit stål af første klasse. Materialet er sundhedsmæssigt ubetænkeligt, hygiejnisk og med de glatte overflader nemt at gøre rent. Rustfrit stål er derudover modstandsdygtigt overfor fysisk skade. Gummifødderne der kan justeres 3 cm i højden, øger stabiliteten samtidig med at beskytte gulvet mod ridser.