Vandbad Bain Marie inkl. 6 gastrobakker, kødbakke og afløbshane
Dette vandbad Bain Marie fra Royal Catering er beregnet til professionel brug indenfor restaurationsbranchen og kan f.eks. bruges i kantiner og ved tag selv-borde på hoteller og restauranter. Ovenlampen sørger for en optimal præsentation af maden. GN-beholderne har tre forskellige størrelser (1/1 – 1/2 – 1/3) så man kan servere flere forskellige madretter samtidig, f.eks. grøntsager, gryderet, sovs eller tilbehør. Vil du servere kød til gæsterne? Hertil er der en kødbakke. Så bliver servering en kunst!
Dampen holder maden varm og serveringsklar. Et varmeelement opvarmer vandet som overfører varmen til GN-beholderne. Temperaturen kan indstilles op til 85 °C. Den gode smag, madens konsistensen og udseende bibeholdes over et længere tidsrum. Med den praktiske afløbshane kan man tømme vandbeholderen når man er færdig med at bruge apparatet.
Det indbyggede varmeelement har en høj effekt på 2.000 W som er tilstrækkeligt til at holde både små og store madretter på den rigtige temperatur. Yderligere varme kommer fra halogenlampen foroven. Til halogenlampen medfølger tre pærer. Hver pære har en effekt på 300 W hvilket giver en samlet effekt på 2.900 W.
De seks udtagelige GN-beholdere har en samlet volumen på 54,4 l. De forskellige størrelser gastrobakker gør det nemmere at organisere serveringen. Når en GN-beholder er tom, kan den nemt tages ud og fyldes. Med de medfølgende låg kan beholderne stables og opbevares pladsbesparende. Med kødbakken bliver spisningen en særlig nydelse for gæsterne. Kødbakken har pigge til at fastgøre kødet, mens overflødigt fedt løber fra.
Denne madvarmer er udstyret med rutsjesikre fødder. Apparatet er af rustfrit stål der er let at rengøre grundigt på blot et øjeblik. Samtidig er materialet hygiejnisk. Glasset foroven beskytter maden mod støv og urenheder. Denne Bain Marie er perfekt til selvbetjening.