Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Vare: EX20010222

|

Model: RCHM-100

Brugt Burgerpresser - 100 mm

Tilbud
Brugt
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.
719,00 kr. 899,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
3+
5%
683,05 kr.
5+
10%
647,10 kr.
10+
15%
611,15 kr.
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. torsdag 26. september
Laveste pris garanteret
Royal Catering
Hovedfunktioner
  • til professionel anvendelse i restaurationsbranchen
  • tilberedning af burgerbøffer i samme størrelse (10 cm i diameter)
  • kan anvendes til både hamburgere, fiskeburgere og vegetarburgere
  • ekstra solidt og rengøringsvenligt rustfrit stål
  • skridsikre gummifødder for ekstra stabilitet
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Drivmiddel
Håndkraft
Materiale
rustfrit stål
Farve
sølv
Mellemlægspapirer
500 Pc
Diameter, bøffer
100 mm
Mål (LxBxH)
21 x 29 x 27.5 cm
Vægt
4.8 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
28 x 24.5 x 32 cm
Forsendelsesvægt
5.6 kg

Leveret følger

  • Burgerpresser RCHM-100
  • 500 mellemlægspapirer (diameter: 10 cm)

Produktbeskrivelse

Burgerpresser - 100 mm

Med burgerpresser RCHM-100 fra Royal Caterings store udvalg af udstyr til grillbarer og restauranter kan du hurtigt og effektivt tilberede perfekt ensartet formede burgerbøffer, både til hamburgere, fiskeburgere og vegetarburgere.
Burgerpresser RCHM-100 er praktisk og enkel at betjene. Den kan anvendes til både hamburgere, fiskeburgere, og vegetarburgere. Kun kreativiteten sætter grænser.
Burgerskålen fyldes med ingredienser efter eget valg som formes til runde bøffer. Sålænge burgerskålen fyldes med samme mængde ingredienser, vil burgerbøfferne også blive nøjagtig lige store med en diameter på 100 mm. Burgerpresseren bevarer derudover saften i ingredienserne.
Kabinettet til burgerpresseren er fremstillet i anodiseret aluminium. Burgerskålen og mellemlægspapirholderen er fabrikeret i førsteklasses rustfrit stål der er yderst holdbart. Grundet de førsteklasses materialer og den gennemtænkte konstruktion er burgerpresser RCHM-100 ekstra robust også selvom den bliver brugt hver eneste dag.
Til tilberedningen af burger anvendes mellemlægspapirer med en diameter på 100 mm. De sørger for at ingredienserne hverken kommer i direkte berøring med hænderne eller maskinen. De er derved med til at gøre tilberedningsprocessen mere hygiejnisk.
Burgerpresseren er nem at betjene manuelt med håndtaget. Når man hiver håndtaget op, bliver låget kørt til side så man kan fylde burgerskålen med de ingredienser, man ønsker at anvende. Når håndtaget trækkes ned, presses låget ned mod skålen og bøffen bliver formet. Idet man skubber håndtaget op igen, kan man tage bøffen ud.
Alle dele på burgerpresser RCHM-100 er lette at komme til at rengøre med almindelige rengøringsmidler. Maskinen er pladsbesparende og kan takket være de skridsikre gummifødder placeres på de fleste underlag.

Karaktergivninger og anmeldelser

Sorter efter :
Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter