Frugtdesserter, bananer og vafler overtrukket med smeltet chokolade er en fornem efterret på buffetbordet. Royal Caterings chokoladefontæne RCCF-230W er det optimale køkkenredskab hertil.
Den førsteklasses chokoladefontæne RCCF-230W serverer gæsterne frisksmeltet chokolade trukket ud over en dessert der kan varieres. Udover jordbær, kiwi, ananasstykker, druer og bananer kan også marshmallows, is og bagværk overtrækkes med et lag chokolade.
Der kan anvendes både lys og mørk chokolade. Chokoladefontæne RCCF-230W kan rumme op til 6 kg chokolade pr. portion. Apparatet er udstyret med to knapper: en til at varme chokoladen og en til at aktivere chokoladefontænen der flyder ned over de fire etager. Fontænefunktionen virker ved hjælp af en rørespiral der befinder sig forneden i etagetårnet. Når den drejer rundt, bliver den flydende chokolade presset opad indtil den kommer ud, og flyder ned over tårnet.
Chokoladefontænen er enkelt konstrueret og nem at betjene. Det kraftige varmeelement sørger for at chokoladen smelter hurtigt og jævnt. Når chokoladen er smeltet, kan fontænen startes. De to adskilte funktioner gør RCCF-230W særligt strømbesparende. Gæsterne kan selv tage deres dessert direkte fra fontænen.
De enkelte dele kan adskilles uden brug af skruetrækker hvilket letter opvasken. Kabinettet og tårnet er fabrikeret i elegant rustfrit stål som er ekstra solidt. Tre højdejusterbare fødder sørger for ekstra stabilitet under brugen af apparatet samtidig med at de absorberer vibrationer.
Med en samlet højde på 60 cm og en maks. bredde på 32 cm passer fontænen ind på et hvilket som helst tag-selv-bord og er nem at flytte rundt. Da chokoladefontæne RCCF-230W fra Royal Catering kan rumme op til 6 kg chokolade, er der dessert til mange gæster. Ægte nydelse med chokoladefontæne RCCF-230W fra Royal Catering.