Skal du tilberede fyldt chokolade, muffins, brownier eller chokoladeovertræk? Så brug denne chokoladesmelter fra Royal Catering til at tilberede de lækre sager. Chokoladesmelteren sørger for at chokoladen efter afkøling får en fin overflade. Og samtidig den helt rigtige konsistens. Hvis du vil lave chokoladeovertræk til kager eller softice, er denne chokoladesmelter det rigtige valg. Royal Catering er din ekspert indenfor professionelt køkkenudstyr til restaurationsbranchen.
Chokoladesmelter med præcis temperaturregulering
Chokoladesmelteren er af høj kvalitet og beregnet til restaurationsbranchen. Den har en volumen på 2 x 3,2 l. Med dette apparat smelter du hurtigt chokoladen og holder den varm. Den ønskede varme kan indstilles op til 100 °C. Med en effekt på 1500 W varmer apparatet hurtigt op.
Chokoladesmelteren har 2 afløbshaner. Hermed kan man lukke overskydene vand og damp ud. Takket være de førsteklasses materialer er denne professionelle chokoladesmelter fra Royal Catering ekstra solid og let at gøre ren.