Denne dejmaskine henvender sig til pizzaria, bageri, kantine, restaurant og andre store køkkener. Den professionelle dejælter RCPM-20WP fra Royal Catering kan ælte dej til brød, pizza, pasta, kager og andet bagværk. Optimer dine arbejdsprocesser i køkkenet og spar tid med denne effektive æltemaskine fra Royal Catering, din ekspert i køkkenudstyr til gastronomi, hotel- og restaurationsbranchen.
Pizza-, brød- og pastadej i denne æltemaskine til professionel brug
Med denne dejælte-maskine er det slut med at bruge enorme kræfter på at ælte med håndkraft. Derudover er en dejmaskine langt mere hygiejnisk end at ælte med hænderne. Dejmaskinen gør det muligt at ælte store mængder dej når der er travlt i køkkenet, så gæsterne ikke skal vente unødigt længe på maden.
På håndtaget sænkes skålen med en diameter på 325 mm og ingredienserne fyldes i. Skålen har en samlet volumen på 20 l hvilket svarer til 6 kg. mel pr. portion. Maskinen har 700 W og tre hastighedstrin op til 543 omdr. pr. min. Hermed kan maskinen klare aller typer dej, også tungere dejtyper som butterdej med sukker, såvel som piskefløde.
Gennem det praktiske sikkerhedslåg kan man tilføje ingredienser under æltningen uden at det er nødvendigt at stoppe maskinen. Så snart dejen er færdig, og taget ud, kan man rengøre skålen, æltekrogen, rørekrogen og piskeriset. Disse dele er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål. De er lette at rengøre i lighed med aluminiumskabinettet.