Stegeplade til køkken fra Royal Catering til din gastronomivirksomhed
Stegepladen er 60 cm bred og har på siderne og bagved en kant der beskytter kokken, arbejdsbordet og bagvæggen mod oliestænk og fedtsprøjt. Derudover afdækker kanten for vinden så varmen fastholdes, og samtidig forhindrer, at grillmaden rutsjer ud. Stegepladen er 1 cm tyk og fremstillet i stål som sørger for en jævn varmefordeling under madlavningen. Den glatte overflade er hygiejnisk og nem at gøre ren.
Den indbyggede, fuldautomatiske termostat sørger for at den valgte temperatur opretholdes konstant. Takket være de to kraftige varmeelementer der hver arbejder med 3.200 watt, opnår den elektriske stegeplade hurtigt sin driftstemperatur på mellem 50 og 300 °C, således at gæsterne ikke skal vente for længe. Højre og venstre side af stegepladen har hver sin separate varmeregulering. Således kan man f.eks. riste i dene ene side og blot holde varmt i den anden. Skulle stegepladen blive for varm, slår overophedningssikringen automatisk fra.
Den elektriske stegeplade har en udtagelig fedtopsamlingsbakke hvori overskydende stegefedt havner. Fedtopsamlingsbakken er nem at trække ud og tåler opvaskemaskine. De skridsikre gummifødder sørger for stabilitet og beskytter samtidig arbejdsbordet mod ridser.
Til rengøringen af stegepladen medfølger en praktisk grillbørste RCCB-2 fra Royal Catering. Takket være den buede spiralform er den 17 cm lange børste af rustfrit stål nem at anvende. Med lidt vand og sulfo kan du gøre stegepladen ren i en håndvending. Grillbørsten har et 15 cm langt varmeresistent håndtag af plast. Når arbejdet er færdigt, kan børsten hænges op via en strop, der er placeret i enden af grebet, så den kan tørre indtil næste brug.