(2) anmeldelser

Vare: EX18000276

Frituregryde - 1 x 17 l - med stålbord

Tilbud
2.299,00 kr. 2.399,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud Prisen er inkl. 25% moms.
På lager
GRATIS LEVERING ca. fredag 25. oktober
Laveste pris garanteret
Royal Catering
Hovedfunktioner
  • Den elektriske frituregryde passer til bordpladen der måler 41 x 29 cm
  • Stor, aflang kurv med en volumen på 17 l
  • Kraftigt varmeelement med 3.000 W
  • Bedre smag og friskere olie pga. kuldezone
  • Termostaten opretholder temperaturen effektivt og energibesparende
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Luong thi thi Huong for 8 måneder siden

Elektrisk frituregryde

flot, fungerer smukt

Tekniske detaljer

Ydelse [W]
3000
Friturekurv [mm]
290 x 210 x 150
Nedtællingsur
Nej
Afløbshane
Ja
Med underskab
Nej
Overophedningssikring
Ja
Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vægt
0 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Forsendelsesvægt
0 kg

Leveret følger

  • Frituregryde RCEF 15E
  • Kurv med håndtag
  • Låg
  • Afløbshane
  • Stålbord til frituregryden RCSF-15E
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Frituregryde - 1 x 17 l - med stålbord

Den elektriske frituregryde RCEF 15E fra Royal Catering leveres i dette sæt inkl. stålbord som giver en behagelig arbejdshøjde. Frituregryden er perfekt til hotelrestauranter, grillbarer, festivaler, kræmmer- og julemarkeder.
Denne frituregryde kan indeholde en oliemængde på op til 11 l. Den samlede volumen er 17 l. Den har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. tilberedning af fisk, små snacks og pommes frites. Takket være den aflange form er det også muligt at tilberede en hel fisk af gangen.
Med den høje effekt på det udtagelige 3.000 W-varmeelement opnår olien hurtigt den maksimale temperatur på 200°C. Hvis varmeelementet tages ud, slår sikringen automatisk fra for at beskytte mod uheld. Gummifødderne sørger for stabilitet og skåner bordpladen mod ridser.
Friturekurven måler 29 x 21 x 15 cm og er udstyret med et varmeresistent håndtag. Madrester der falder ud af kurven, eller synker til bunds pga. afkøling, beskyttes af den særlige kuldezone mod at gå i brand, således at forkullede madrester ikke forringer oliens smag.
Kabinettet er udført i et moderne design i førsteklasses rustfrit stål. Overfladen af rustfrit stål er særlig hygiejnisk og derfor velegnet til fødevarer. Takket være den glatte overflade og det udtagelige varmeelement er friturekogeren let at gøre ren. Ved hjælp af afløbshanen er det hurtigt og nemt at udskifte olien.
For at opnå et optimalt resultat er frituregryden udstyret med en ekstra følsom termostat der regulerer oliebeholderens temperatur. Den ønskede temperatur opnås på kort tid og med et minimalt energiforbrug. Låget er ligeledes med til at holde på varmen og beskytter omgivelserne mod fedt- og oliestænk.
Stålbordet måler 41 x 29 cm og er designet til en frituregryde men kan også anvendes til andre køkkenapparater, f.eks. et vaffeljern, en kødhakker eller lignende. Bordet er udstyret med en hylde forneden hvorpå du kan stille tilbehør.

Med den høje bæreevne på op til 150 kg kan bordet holde til selv tunge køkkenapparater. Stålbordet er derfor velegnet til industrikøkkener og professionel brug i restaurationsbranchen. Stålbordet er fabrikeret i førsteklasses rustfrit stål der er ekstra robust og langtidsholdbart. Rustfrit stål er velegnet til fødevarer da metallet har en høj resistens overfor biologiske og kemiske reaktioner.

Stålbordet er udstyret med højdejusterbare fødder så det kan tilpasses et evt. ujævnt gulv. Stålbordets simple konstruktion gør at det er hurtigt og nemt at montere. Instruktionerne findes i den medfølgende brugsanvisning. Stålbordet kan derfor kort tid efter levering være klart til brug.

Den stabile konstruktion gør at det rustfri stålbord er ekstra sikkert i det daglige arbejde. De massive fødder sørger for at stålbordet står stabilt, selv når det er tungt lastet. Det førsteklasses rustfri stål er ekstra nemt at gøre rent.

Karaktergivninger og anmeldelser

5.0

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Czech Republic

Elektrisk frituregryde

flot, fungerer smukt

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

super

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg også bruge fast fedt til at friturestege, eller skal det være flydende olie?

Du kan anvende begge dele. Fast fedtstof skal dog smeltes særskilt i forvejen, inden det kommes ned i friturebeholderen. Derudover kan du tilsætte yderligere fast fedt.

Hvilke madvarer kan jeg friturestege med denne friturekoger?

Du kan tilberede lige hvad du har lyst, f.eks. pommes frites, donuts, fisk eller grøntsager.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter