Holder på varmen - det kraftige varmeelement og den forbedrede isolering sørger for at holde temperaturen konstant op til 450 °C hvilket giver en hurtigere opvarmnings- og tilberedningstid
Præcis temperaturstyring - elektrisk pizzaovn med separat regulerbar over- og undervarme til perfekt tilberedning
Den rigtige størrelse - et stort bagekammer med plads til fire pizzaer. Perfekt til pizzaspecialiteter som Chicago eller New York med en diameter på op til 25 cm
Varmeresistent og fødevaregodkendt - den slidstærke og brudsikre chamottesten i ovnen sørger for en knasende sprød pizzabund.
Holdbar og let at rengøre - kabinet med glatte overflader af rustfrit stål
Brugsanvisningen foreligger på flere forskellige sprog. Hvis dit sprog mangler, så bestil venligst din brugsanvisning via vores
kontaktformular
Tekniske detaljer
Produktbeskrivelse
Tilbehør
Om varemærket
Karaktergivninger og anmeldelser
Tekniske detaljer
Serie
ECO
Betjeningsmåde
Manuel
Faser
1/N/PE
Materiale
rustfrit stål
galvaniseret stål
ildfast ler
Tilslutning
Elektrisk
Farve
metallisk sølv
Opvarmningsmetode
Over- og undervarme
Spænding [V]
230
Ydelse [W]
4200
Maks. temperatur [°C]
450
Skorsten
Nej
Ildfast ler
Ja
Nedtællingsur
Nej
Glasrude
Ja
Lufthuller
Ja
Ventilationshuller
Ja
Skridsikre fødder
Ja
Til pizza focaccia
Ja
Til siciliansk pizza
Ja
Til pizza Napoli
Ja
Til pizza New York
Ja
Til tyrkisk pizza lahmacun
Ja
Separat varmeregulering i ovnkamrene
Ja
Til romersk pizza al taglio
Ja
Strømstyrke
18.2 Ah
Længde, kabel
200 cm
Opvarmningstid
35 m
Dybde
70 cm
Højde
40 cm
Længde
77 cm
Pizzabagetid
2 m
Dybde indeni
50.4 cm
Højde indeni
15 cm
Længde indeni
50.4 cm
Pizzadiameter, maks.
25 cm
Antal ovnkamre
1
Pizzaer pr. ovnkammer
4
Mål (LxBxH)
76.5 x 77 x 40 cm
Vægt
53 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
83 x 76 x 53 cm
Forsendelsesvægt
75.5 kg
Leveret følger
Pizzaovn RCPO-1002-N
Greb
Produktbeskrivelse
Elektrisk pizzaovn med ildfast chamottesten og op til 450 °C
I denne pizzaovn fra Royal Catering kan du tilberede forskellige pizzaer, flammkuchen, lahmacun eller focaccia til perfektion. Det store ovnkammer med ildfast chamottesten har separat regulerbar over- og undervarme op til 450 °C. Takket være den kraftige isolering varmer ovnen op på bare 35 min. og holder temperaturen konstant, også selvom lågen åbnes ofte. Det tager kun 2 min. at bage en pizza med mellemtyk bund. Det er ideelt når der er mange sultne kunder. Den energieffektive pizzaovn er perfekt hvad enten du har et pizzaria, en café, en grillbar eller en anden type fastfoodrestaurant.
Professionel pizzaovn med enkel betjening og et stort bagekammer
Ovnkammeret har plads til fire pizzaer med en diameter på 25 cm. Uanset om du vil bage pizza Chicago med en tyk bund og fyld, pizza al taglio eller tyrkisk pizza lahmacun, kan du gøre det perfekt i det 15 cm høje ovnkammer. På to kontakter tænder du ovnen og lyset. Så har du hele tiden den fulde kontrol over madlavningen. Over- og undervarmen kan indstilles separat på drejeknapperne. Så kan man lave den perfekte, smeltede ost og sprøde bund. Med 4200 W varmer det professionelle apparat hurtigt op til 450 °C. Bagepladen af chamottesten sørger for en jævn varmefordeling. Den store klaplåge med bredt håndgreb gør det nemt at tage pizzaerne sikkert ud.
Elektrisk pizzaovn fra Royal Catering der er legende let at rengøre
Ovnen er konstrueret af robust rustfrit stål og galvaniseret stål. Den kan klare de daglige udfordringer på den travle fastfoodrestaurant. De glatte og modstandsdygtige overflader er gjort rene på bare et øjeblik. De rutsjesikre gummifødder sørger for at apparatet står stabilt, og ikke ridser bordpladen.