Sund og næringsrig mad via skånsom opvarmning med sous vide fra Royal Catering
Ønsker du at lave mad ved skånsomt at opvarme vakuumpakkede fødevarer? Så er denne sous vide RCPSU-500 fra Royal Catering's store udvalg af restaurantudstyr et godt valg. Den er ideel til f.eks. hoteller, restauranter og catering-udstyr men kan også anvendes til at lave mad privat i hjemmet.
Kar til sous vide til professionel og privat brug
Det energibesparende sous vide-kar opnår med det kraftige varmeelement på 500 W hurtigt den ønskede temperatur. Den kan indstilles i området 30-95 °C med en nøjagtighed på 0,1 °C. Den indbyggede digitale termostat sørger for at temperaturen opretholdes konstant. Takket være det brede temperaturinterval er det muligt at tilberede et væld af forskellige madretter.
Grundet beholderens volumen på 16 liter er denne sous vide særligt egnet til f.eks. restauranter og grillbarer hvor der skal tilberedes store mængder. Uret indstilles nøjagtigt mellem 1 min. - 99 timer. På LCD-displayet har man hele tiden overblik over indstillingerne.
Kabinettet til denne sous vide er konstrueret i rustfrit stål og nemt at gøre rent. Materialet er solidt og kan tåle at blive brugt hver dag. Låget med hanken og afløbshanen sørger for at dette kar til sous vide er legende let at anvende.