Stegeplade til køkken fra Royal Catering til din gastronomivirksomhed
Stegepladen er 50 cm bred og har på siderne og bagved en kant der beskytter kokken, arbejdsbordet og bagvæggen mod oliestænk og fedtsprøjt. Derudover afdækker kanten for vinden så varmen fastholdes, og samtidig forhindrer, at grillmaden rutsjer ud. Stegepladen er 1 cm tyk og fremstillet i karbonstål som sørger for en jævn varmefordeling under madlavningen. Den glatte overflade er ekstra hygiejnisk.
Den indbyggede, fuldautomatiske termostat sørger for at den valgte temperatur opretholdes konstant. Takket være det kraftige varmeelement der arbejder med 3.200 watt, opnår den elektriske stegeplade hurtigt sin driftstemperatur på mellem 50 og 300 °C, således at gæsterne ikke skal vente for længe. Skulle stegepladen blive for varm, slår overophedningssikringen automatisk fra.
Den elektriske stegeplade har en udtagelig fedtopsamlingsbakke hvori overskydende stegefedt havner. Fedtopsamlingsbakken er nem at trække ud og tåler opvaskemaskine. De skridsikre gummifødder sørger for stabilitet og beskytter samtidig arbejdsbordet mod ridser.
Til rengøringen af stegepladen medfølger en praktisk grillbørste RCCB-1 fra Royal Catering som består af et 9 cm langt børstehoved, der igen er sammensat af tre aflange spiraler med børster. Hermed kan man effektivt fjerne aflejringer fra overfladen af grillristen med lidt vand og sulfo.Det 26,5 cm lange greb ligger behageligt i hånden. Når arbejdet er færdigt, kan børsten hænges op via en strop, der er placeret i enden af grebet, så den kan tørre indtil næste brug.