Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Vare: EX10250801

|

Model: VANDER PRO

Overlock-symaskine - 1100 sting pr. minut - LED

2.099,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
3+
3%
2.036,03 kr.
5+
6%
1.973,06 kr.
10+
9%
1.910,09 kr.
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. torsdag 24. oktober
Laveste pris garanteret
Uniprodo
Hovedfunktioner
  • enkel - den farvede illustration på forsiden af overlock-symaskinen gør det nemt at tråde op til 4 tråde
  • Praktisk - brug fodpedalen til præcist at styre overlockmaskinens syhastighed på op til 1100 sting i minuttet, og hold begge hænder fri
  • Fleksibel - du kan justere differentialtilførslen manuelt for at behandle strækbare, fine og faste stoffer med en flad søm eller skabe dekorative sømme.
  • effektiv - overlock-symaskinen syr, sømmer og klipper i et enkelt trin, hvilket sparer dig for en masse tid, når du skal færdiggøre syprojekter
  • lyst - LED-lyset oplyser symaskinens arbejdsområde, så du nemt kan genkende overlockstingene, selv i mørke og på mønstrede stoffer
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Frekvens [Hz]
50/60
Materiale
rustfrit stål
plast
Farve
hvid
Spænding [V]
110-220
Stingbredde [mm]
3.0 - 7.7
Ydelse [W]
90
Stingtæthed [mm]
1 - 4
Længde, strømkabel
1.5 m
Mål (LxBxH)
38.5 x 32.5 x 31 cm
Vægt
6.6 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
46 x 40 x 35 cm
Forsendelsesvægt
8.8 kg

Leveret følger

  • VANDER PRO overlock-symaskine
  • Kantføring
  • Børste
  • 2 synåle
  • Skruetrækker
  • Pincet

Produktbeskrivelse

Fejlfri sømme i alle materialer takket være overlock-symaskine med differentialtransportør

Professionel til indvendige og udvendige sømme! Med VANDER PRO-overlocksymaskinen fra Uniprodo kan du overlocke tøj, gardiner og mange andre syprojekter på en professionel måde. Uanset om det er strækbare, fine eller faste stoffer: Takket være den differentierede fremføring bevæger maskinen selv vanskelige tekstiler jævnt. Da overlocken syr, sømmer og klipper i ét trin, kan du ikke bare klare syprojekter lettere, men også hurtigere.

Høj ydeevne fra Uniprodo: VANDER PRO overlockmaskine

Overlockmaskinen syr med op til 1100 sting i minuttet. Med fodpedalen kan du styre maskinens hastighed præcist, så du har begge hænder fri til at føre stoffet. Det gør den ideel til professionelle syersker og gør det muligt at sy mange projekter hurtigt og effektivt. Maskinen er udstyret med differentialtransport for at sikre præcis syning af udfordrende stoffer. Systemet forhindrer folder og ujævne sømme. Den todelte transportør bevæger stoffet jævnt under nålene. Hvis det er nødvendigt, skal du ændre den jævne fremføring, så fødderne fremfører stoffet hurtigere foran nålene end bag dem. Det giver en glat søm på strækbare stoffer som jersey eller strik. Eller du kan vende funktionen om og behandle fine materialer som viskose og silke perfekt. Det fleksible system giver også mulighed for dekorativ syning med rynkede eller flæsede sømme.

Takket være den separat justerbare trådspænding kan du perfektionere dine sømme med maskinen og manuelt tilpasse overlocksømmen til forskellige stoffer. Farveskemaet på maskinens forside gør det lettere at tråde - både ved syning med fire og tre tråde. Illustrationen viser trin for trin, hvordan man fører trådene for at sy en perfekt overlock-søm. Takket være det stærke LED-lys kan du holde øje med din søm selv i mørke omgivelser og med stærkt mønstrede stoffer. Belysningen er både energieffektiv og holdbar. Den kaster et klart, skarpt lys på dit arbejdsområde uden at varme op eller blænde.

Fleksibelt justerbar: Din symaskine til professionelle overlocksømme

Konusholderen er placeret bag overlocksymaskinen og holder derfor maskinen flad. Tråd enten tre eller fire tråde, og udsmyk dit syarbejde med praktiske og smukke effektsømme.

Karaktergivninger og anmeldelser

Sorter efter :
Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter