Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Vare: EX10021242

|

Model: PROXUS 250P

MIG-MAG-svejser - 270 A - Synergic impulsfunktion - MMA

Tilbud
11.399,00 kr. 14.799,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
3+
5%
10.829,05 kr.
5+
10%
10.259,10 kr.
10+
15%
9.689,15 kr.
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. fredag 13. september
Laveste pris garanteret
Hovedfunktioner
  • Kraftigt svejseværk - 270 A ved MIG og MMA. Arbejdscyklus på 100 % ved 160 A (MIG)
  • Moderne IGBT-inverter og mulighed for at skifte mellem 2- og 4-takt
  • Synergic-impulsfunktionen afstemmer automatisk svejseværdierne mellem hinanden
  • Kompatibel med svejsetrådsspoler på op til 300 mm og svejsetråd fra 0,6 til 1,2 mm
  • Mulighed for elektrodesvejsning med hot-start og anti-stick
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Spænding [V]
230
Trådfremføringshastighed [m/min]
0.8mm - 2-22m/min | 1.0mm - 1.4-18.5m/min | 1.2mm - 1.4-10.7m/min
Energiudnyttelse (ved nominel effekt) [%]
85
Diameter, tråd [mm]
0.6/0.8/1.0/1.2
Arbejdscyklus 40°C [%]
35%
Effektfaktor
0,7
Nominel indgangsstrøm [A]
50
2T / 4T
Ja
Arc-force
Nej
Anti-stick
Ja
Hot-start
Ja
MMA-funktion
Ja
Vandafkøling
Nej
Fluxtråd
Ja
Gasmagnetventil
Ja
MIG-MAG-kabel
3 m
Længde, MMA-kabel
3 m
Jordkabel
3 m
Maks, diameter, trådspole
300 mm
Mål (LxBxH)
65 x 37 x 56 cm
Vægt
37 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
75 x 49 x 66.5 cm
Forsendelsesvægt
42.4 kg

Leveret følger

  • MIG-MAG-svejser PROXUS 250P
  • Slangepakke med MIG-brænder (3 m)
  • Jordkabel med klemme (3 m)
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

MIG-MAG-svejseapparat med elektrodesvejsning

Denne mig mag-svejser PROXUS 250P er udstyret med en effektiv IGBT-inverterteknologi der står for høj fleksibilitet og kvalitet. Den trinløse regulering af svejsestrømmen op til 250 A giver optimale sammensvejsninger til de mest forskellige opgaver. Synergic-funktionen sørger for at svejseværdierne afstemmes præcist i forhold til hinanden. Denne model har mulighed for manuel elektrodesvejsning (MMA) der ikke kræver gas, og derfor er oplagt til udendørs reparationer under kraftige vindforhold.

Automatisk tilpasning af svejseværdierne med Synergic impulsfunktionen

På det overskuelige kontrolpanel med LED-display har du hele tiden fuldt overblik. Der står et udvalg af forkonfigurerede svejseindstillinger til rådighed som kan være en god hjælp. Med Synergic-impulsfunktionen skal du blot ændre en værdi, så bliver de andre værdier automatisk tilpasset, f.eks. trådfremføringshastigheden. Du kan endvidere skifte mellem 2- og 4-takt og vælge svejsemetoden mellem MIG/MAG, TIG liftarc og MMA.
Ved fuld svejsestrøm på 270 A kan du også klare sværere reparations- og renoveringsarbejde. Hvis svejsestrømmen sænkes til 160 A, øges arbejdscyklussen til 100 % således at du kan svejse uden afbrydelser. Det er muligt at anvende svejsetråd med en spolediameter på op til 300 mm, dermed kan man arbejde i længere tid uden at skulle forny svejsetråden hele tiden. Det er muligt at anvende tynd og tyk svejsetråd fra 0,6 til 1,2 mm. Denne model har en 4-dobbelt trådfremføring. Hvis du ønsker at svejse uden beskyttelsesgas, kan du også anvende fluxtråd der allerede indeholder beskyttelsesgas.
Apparatet anvender beskyttelsesgas og kan bruges indenfor al metalarbejde i produktion, på værksted, i smedje og håndværksfirmaer, overalt hvor man ønsker sammensvejsninger af høj kvalitet. Ved MIG-svejsning anvendes inaktiv gas til kobber, magnesium og andre ikke-jernholdige metaller og legeringer heraf. MAG-svejsning anvender aktiv gas og kaldes også CO2-svejsning. MAG-metoden er optimal til konstruktionsstål, stål og de fleste legeringer her af.
Hvis du som tilbehør anskaffer en TIG-svejsebrænder med ekstern gastilslutning (ikke inkluderet i leveringsomfanget) kan dette svejseapparat opgraderes til TIG-svejsning med liftarc-tænding. Der kræves blot at denne funktion vælges på kontrolpanelet.
TIG-svejsning er velegnet når ekstra pæne sammensvejsninger ønskes, fordi der stort set ikke forekommer urenheder, og sammensvejsningerne bliver lige og skarpe i kanten. Der opstår ingen slagger så man slipper for en efterfølgende rengøring. Gnister der flyver ud til siden og åbne flammer, reduceres til et minimum.
Svejseapparatet et bygget ind i et solidt metalkabinet der beskytter teknikken indeni. Apparatet afkøles ved hjælp af en kraftfuld ventilatorer der forhindrer en overophedning. Skulle apparatet blive for varmt, slår en sikring automatisk fra.
Manuel elektrodesvejsning (MMA) kan bruges til at svejse i jern, kobber samt legeringer som støbejern og stål. Der er ikke behov for beskyttelsesgas, og derfor kan der også arbejdes præcist under vanskelige forhold, f.eks. ved stærk vind på et stillads. Til optimering af svejseresultatet er apparatet udstyret med funktionerne hot-start og anti-stick.
Elektrodesvejseapparatets hot-start-funktion sørger for ved opstart automatisk at øge svejsestrømmen kortvarigt. Denne "varme start" sikrer at sammensvejsningen med det samme bliver optimalt opvarmet, så elektroden ikke klæber fast, hvorved man kan få et godt og præcist svejseresultat fra starten af svejsearbejdet. Anti-stick-funktionen slår svejsestrømmen fra for derved at forhindre at elektroden overopheder og klæber sammen med arbejdsmaterialet.

Karaktergivninger og anmeldelser

Sorter efter :
Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter