Altid den rette serveringstemperatur i vandbad Bain Marie
Dette Bain Marie-vandbad fra Royal Catering er beregnet til at holde forskellige slags madretter serveringsklare over et længere tidsrum. Det er muligt at placere 1 gastrobakke GN 1/1 eller forskellige andre kombinationer af gastrobakker i vandbadet. Denne buffetvarmer er ideel til professionel brug i restaurationsbranchen og kan anvendes på restauranter, hoteller, kantiner, tag selv-borde, grillbarer, cafeteriaer, plejehjem og sygehuse.
Kraftig madvarmer fra Royal Caterings restaurantudstyr
Madvarmeren har en stor volumen på 17 l til at holde madretter varme. Med en Bain Marie kan du spare tid, ikke mindst når du skal forberede et stort arrangement på hotel, restaurant og i kantine. Det kraftige varmeelement på 640 W opvarmer hurtigt vandet til den ønskede temperatur. På drejeknappen kan man indstille temperaturen præcist fra 30 - 80 °C. Vandbadet gør at madretterne ikke brænder på.
Dette vandbads gennemtænkte design og det robuste kabinet gør det til et pålideligt produkt med et minimum af vedligeholdelse. Apparatet er konstrueret af robust rustfrit stål af første klasse. Materialet er sundhedsmæssigt ubetænkeligt, hygiejnisk og med de glatte overflader nemt at gøre rent. Rustfrit stål er derudover modstandsdygtigt overfor fysisk skade. Gummifødderne sørger for en stabil stand samtidig med at beskytte arbejdsbordet mod ridser.