Stålbord - 200 x 60 cm – med bagkant
Hvad nytter den mest moderne teknik, hvis man ikke har nok plads til at tilberede levnedsmidler grundigt og hygiejnisk? Stålbord RCAT-200/60-N fra Royal Catering er specielt designet til de høje krav indenfor gastronomien og giver med sine to bordplader en ekstra opbevaringsflade. Stålmøbler er uundværlige i professionelle køkkener der ønsker at tage hensyn til alle høje hygiejnekrav.
Bordpladen måler 200 x 60 cm hvilket giver god plads til det daglige arbejde. Ved anvendelsen af levnedsmidler, ingredienser, værktøjer, apparater eller tilberedelsen af retter, kan en større arbejdsflade være nødvendig. Bordpladen forneden giver en yderligere arbejdsflade som gør det muligt at arbejde struktureret og overskueligt. Også større genstande med en højde på op til 60 cm kan opbevares på den nederste bordplade. Indsatsmulighederne er alsidige; i storkøkkener, kantiner, bagerier, skoler, sygehuse m.m.
Bagkanten er 11 cm høj, 3,3 cm tyk og beskytter væggen mod oliestænk, vandsprøjt, snavs og beskadigelse. Stålbord RCAT-200/60-N opnår en optimal stabilitet selv på ujævne gulve takket være fødderne der kan justeres 2 cm i højden. Enkeltdelene er delvis formonteret. Takket være den enkle og hurtige montering med skruerne og den medfølgende unbrakonøgle, kan arbejdsbordet til enhver tid indstilles individuelt. De massive, runde bordben stabiliserer og øger den maksimale bæreevne. Stålbord RCAT-200/60-N har en bærekapacitet på 160 kg.
Sammenligninget med andre produkter på markedet er stålbordets for- og bagkant afrundede. Dette formindsker skadesrisikoen betydeligt. Begge flader er i samlingen forsynet med påsvejsningsmøtrikker. Disse har en større bærekapacitet og sørger ydermere for holdbarhed. Takket være den førsteklasses forbejdning, er alle svejsninger meget præcise og sørger for ekstra stabilitet og sikkerhed.
Det førsteklasses polerede rustfri stål er ekstra solidt, har en lang levetid og er modstandsdygtigt overfor mekaniske beskadigelser (f.eks. ridser). Materialet er let at rengøre grundigt og lever dermed op til alle høje hygiejnekrav i arbejdet med fødevarer.