IR: -40 til 300 ℃/ platintermosensor: -40 til 250 ℃
Bluetooth
Ja
Auto-sluk
Ja
Indikator for overskridelse af maks. tilladte måleområde
Ja
Længde, sonde
10.4 m
Reaktionstid
1 s
Mål (LxBxH)
17 x 5.5 x 4 cm
Vægt
0.2 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
21 x 16 x 8 cm
Forsendelsesvægt
0.5 kg
Leveret følger
Infrarødt madtermometer SBS-MMF-200
Brugsanvisning
Produktbeskrivelse
Fødevaretermometer der giver ekstra sikkerhed
Ønsker du ikke at gå på kompromis med fødevarekontrollen? Så har du brug for dette madtermometer fra Steinberg Systems! Denne 2 i 1-løsning er perfekt til at kontrollere temperaturen på madvarerne. Med en app kan du sammenligne alle værdierne med retningslinjerne for HACCP-standarden og blive informeret med det samme, hvis grænseværdierne overskrides. Brug denne moderne teknik så du kan arbejde ubekymret og sikkert med fødevarer af enhver type.
Infrarødt madtermometer HACCP med ekstra platinsensor
Med dette IR-termometer kan du måle temperaturen på overfladen såvel som et par centimeter dybere. Takket være den infrarøde teknologi scanner du på bare et øjeblik overfladen, og med platinsensoren dybere. Uanset hvilken metode du vælger, får du præcise resultater på mindre end et sekund.
På en app kan du sammenligne de målte data og se om de lever op til HACCP-retningslinjerne for fødevaresikkerhed. Apparatet styres med bluetooth og din smartphone. Derudover er der på apparatet en LED der giver information om temperaturen og HACCP-overensstemmelsen. Så bevarer du altid det fulde overblik.
Når du måler med infrarød, går måleområdet fra -40 til 300 °C. Platinsonden er kendetegnet ved sine fremragende ledende egenskaber og kan måle temperaturen fra -40 til 250 °C. Apparatet overbeviser med sin høje nøjagtighed på ±0,6 ℃ / ±1,1 ℉ ved en displaynøjagtighed på 0,1 ℃/℉. Alle værdierne kan aflæses hurtigt og ptæcist på det store LCD-display. For en energibesparende drift har dette madtermometer en automatisk slukkefunktion. Det kraftige batteri forsyner apparatet med strøm og kan oplades med den medfølgende strømforsyning.